Pasning af Zakaria

Jeg har haft min søn i privat pasningsordning hos Nabinou og det har været en helt gennemgående fantastisk oplevelse. Nabinou har både de personlige kvaliteter der kraves for at passe vores elskede børn, og en utrolig motivation til at gøre sit bedste. Hun besidder en fantastisk ro og tålmodighed, som os, forældre, kun kan være misunderlige over. For Nabinou er det, at passe børn ikke kun et job, men en passion. Hun tager opgaven, nemlig, utroligt alvorligt, og er både meget ansvarsfuld og dedikeret. Jeg har følt mig tryg og glad for at aflevere min søn hos Nabinou, ikke mindst fordi han elsker at være der. Jeg har tit haft ham græde fordi han ikke vil hjem med mig, da jeg skulle hente ham. De havde jo været i gang med en sjov leg han ikke vil afbryde.

Nabnou har været meget dygtig til at lære min dreng nye ting og aktivere ham, både motorisk og sprogligt. Der er stor fokus på, at børnene bruger deres kroppe, da hun går ud med dem hver dag, hvor de selv går ture på legepladsen, i skoven, i legeland eller på biblioteket. Derudover har Nabinou stor fokus på børnenes sprog og hun snakker meget med dem, læser bøger mm. Min dreng har lært utroligt meget der, bl.a. at spise selv, at sove selv, at sige rigtigt mange ting, og i det hele taget at begå sig socialt med andre børn og voksne. 

Det, at Nabinou er fantastisk fleksibel i forhold til forældrenes ønsker om pasningstidspunkter, kost og søvn har desuden gjort at jeg altid har følt mig hørt og tryg.

Jeg har virkelig været glad for Nabinou som privat pasningsordning for Zakaria, og er blevet positivt overrasket på alle planer i forhold til hans pasning.  Jeg kan kun give Nabinou min bedste anbefalinger og vil desuden benytte denne lejlighed til at takke hende for hendes fantastisk og ekstraordinær indsats med min dreng!

De allerbedste hilsner

Kristiana Stoyanova